INFO

Wie is Inez?

Ik stel me graag even voor ­čÖé

Inez is een 29 jarige zoetebek die zot is van brownies!

Na mijn opleiding verpleegkunde volgde ik nog 1 jaar Brood- en banketbakker, chocoladebewerker op Syntra West. Daar werden de kneepjes van het vak geleerd en werd ik eigenlijk warm gemaakt om zelf een zaak te starten.

Toch koos ik ervoor om mijn hoofdberoep in de verpleging uit te oefenen. Enkele jaren gingen voorbij maar de passie voor gebak bleef bestaan. Ik begon met het bakken van taarten en koekjes voor vrienden en familie, maar al snel begonnen anderen mijn lekkernijen op te merken. Ik kreeg steeds meer bestellingen en besloot dat het tijd was om mijn eigen bedrijfje te starten.

In 2022 werd Inez' Bakery geboren.

Ik bak al mijn producten zelf, met alleen de beste ingredi├źnten, veel liefde en zorg. Ik vind het super om creatief te zijn in de keuken en nieuwe recepten uit te proberen! Vandaar dat ik ook af en toe "Limited Editions" zal introduceren. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn producten nog beter te maken, dus laat die feedback maar komen!

Liefs,

Inez