INFO

Ingrediënten en allergenen

Ja, ook dat zit in onze brownies!

Bij Inez’ Bakery hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en willen we onze klanten graag de best mogelijke service bieden. Daarom vinden we het belangrijk om jou te informeren over de ingrediënten en allergenen van onze brownies.

Op onze website kan je op elke productpagina de ingrediëntenlijst en de allergeneninformatie vinden. 

We gebruiken alleen hoogwaardige ingrediënten om onze brownies te maken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld pure chocolade, biologische eieren, roomboter en suiker. Onze brownies worden vers bereid en met de hand gebakken in onze eigen bakkerij.

Als je een voedselallergie hebt, is het belangrijk om te weten welke ingrediënten in onze brownies zitten. Daarom vermelden we op elke productpagina duidelijk welke allergenen aanwezig kunnen zijn. Zo vind je bijvoorbeeld informatie over gluten, noten, pinda’s, melk, eieren en soja.

We begrijpen hoe belangrijk het is om een veilige en betrouwbare bron van voedselinformatie te hebben, vooral als jij of iemand in jouw familie last heeft van voedselallergieën. Daarom streven we er bij Inez’ Bakery naar om volledige en nauwkeurige informatie te verstrekken over onze producten.

Als je nog vragen hebt over onze ingrediënten of allergeneninformatie, neem dan gerust contact met ons op via onze website. We staan altijd klaar om jou te helpen. 🙂