INFO

Verzenden en bezorgen

We vinden het heel belangrijk dat onze lekker brownies vers en zonder schade bij jou aankomen.

Verzending via bpost

Al onze pakketjes versturen we via bpost. Je krijgt na verzending een track & trace code om het pakketje te volgen. In een later stadium zal je ook via onze website de mogelijkheid hebben om rechtstreeks in een postpunt of pakjesautomaat te laten leveren. Bpost levert tegenwoordig ook op een “veilige plaats”. Download zeker de bpost app om jouw eigen veilige plaats aan te duiden. Zo vermijd je dat de lekkere brownies nog een nacht in een postpunt op jou liggen te wachten.

Wij werken met een verzenddatum, geen leverdatum.

Omdat een levering niet altijd 100% vlekkeloos verloopt (in bijvoorbeeld drukkere tijden als kerst en oudjaar) werken wij niet met vaste leverdata. In de meeste gevallen heb je het pakje 1 a 2 dagen later in huis.

Geblokkeerde dagen

Om de versheid te garanderen zal je zien dat er enkele vaste dagen geblokkeerd zijn in de kalender om de verzenddatum te kiezen. We versturen bewust alleen op maandag, dinsdag en woensdag. Op die manier heb je zeker nog tijdig brownies in huis voor het weekend (ook al loopt het pakje door de koerier bijvoorbeeld een dag vertraging op). Stel dat we de vrijdag ook zouden verzenden, dan komt het pakje maandag pas aan. Dan is er nog héél weinig tijd over om onze verse brownies te verorberen (en da’s ook jammer hé!)

Huisdieren

Heeft de ontvanger een huisdier? Breng die dan zeker op de hoogte (de ontvanger, niet het huisdier) zodat hij/zij weet dat er een pakket vol chocolade aankomt. Onze verpakking is stevig, maar niet onfeilbaar voor huisdieren. Een grote hoeveelheid chocolade kan dodelijk zijn voor onze dieren.

Andere manier van verzenden

Wil je toch een andere koeriersdienst of heb je specifieke bezorgvragen? Stuur ons dan een mailtje voor je de bestelling plaatst.

Hete zomers

Als het echt warm weer is (tijdens een hittegolf bijvoorbeeld), voorzien wij een extra sticker op de verpakking. We adviseren dan dat de ontvanger direct bij ontvangst de brownies enkele uren in de koelkast plaatst voor consumptie.